Vroegboekvoordeel bij Holland America Line

0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Cruise Holland America LineZin in een cruise met veel voordeel? De populaire ´Explore 4´ vroegboekactie van Holland America Line is terug. ´Explore 4´ biedt vier exclusieve vroegboekvoordelen op geselecteerde cruises tussen januari 2015 en april 2016. De vier voordelen van de ´Explore 4´ vroegboekactie bestaan uit een gratis upgrade, verlaagde tarieven voor de derde en vierde gast die in dezelfde hut verblijven en flexibele boekingsvoorwaarden.

 

Gratis diner en boordtegoed

Daar bovenop ontvangen gasten die een buitenhut of hogere categorie boeken een gratis diner in het specialiteitenrestaurant Pinnacle Grill. Gasten die een suite boeken ontvangen daarnaast ook nog US$ 300 boordtegoed per stateroom (US$ 150 per persoon) en een gratis diner in Canaletto, het specialiteitenrestaurant voor een intiem Italiaans diner. Gasten ontvangen de voordelen bij het boeken van speciaal geselecteerde cruises.

"De 'Explore 4' promotie van dit jaar is de beste die we ooit hebben gehad, waarbij we vroeg boekende gasten belonen met vier exclusieve voordelen en uitstekende tarieven," zegt Richard Meadows, Executive Vice President Marketing & Sales bij Holland America Line. "Door vooruit te plannen én te boeken wordt een volgende cruise van nog grotere waarde. Daar bovenop biedt vroeg boeken de beste keus in reisdata en hutten.’’

Gasten die willen profiteren van de ‘Explore 4’ voordelen kunnen geselecteerde routes kiezen naar bijna alle bestemmingen van Holland America Line, waaronder Alaska, Australië/Nieuw Zeeland, Bermuda, Canada/New England, Caribisch gebied, Europa. Mexico/Hawaii, het Panamakanaal en Zuid Amerika/Antarctica.

Al het goede komt in vieren bij HAL

Gasten die een buitenhut of een hogere categorie hut boeken ontvangen een gratis diner in het bekroonde Pinnacle Grill. Dit restaurant biedt een verleidelijk menu van steaks en visgerechten zoals filet mignon en geroosterde zalm uit Alaska, maar ook favorieten zoals geroosterde pompoen risotto en gegrilde lamskoteletjes.

De "Explore 4" voordelen bieden daarnaast een gratis upgrade en verlaagde tarieven voor de derde en vierde gast op geselecteerde afvaarten. Een gezin van vier kan nu nog goedkoper genieten van een vakantie langs de Middellandse Zee, een tropische cruise naar de Caraïben of een langere reis maken naar een exotische bestemming.

Boek hier een 'Explore 4' cruise bij Holland America Line!

Cruisetarieven in het Caribisch gebied, Alaska en Mexico, voor 7-daagse cruises starten vanaf €599 voor de eerste twee gasten in een buitenhut, de derde en vierde gasten ontvangen een verlaagd tarief. Een 7-daagse Europese cruise is boekbaar vanaf €799 voor de eerste twee gasten in een buitenhut, de derde en vierde gasten in dezelfde hut krijgen een verlaagd tarief op geselecteerde afvaarten. En met de flexbibele boekingsvoorwaarden heb je de mogelijkheid om je reservering tot 90 dagen voor vertrek kosteloos te wijzigen.

De mooiste fietsroutes in Slovenië

De mooiste fietsroutes in Slovenië

Of je nu een relaxte fietstocht wilt maken, of wel van een beetje uitdaging houdt, in Slovenië kun je altijd een passende fietstocht vinden. Van schilderachtige hoogten in centraal Slovenië, een rit door heuvelachtige landschappen of een tocht door uitgestrekte bossen, in combinatie met het mediterrane klimaat vormen de afwisselende landschappen van het  landde ideale mix voor een fietsvakantie. We tippen de volgende fietsroutes.

Lees verder

Op stedentrip vanaf Rotterdam Airport

Op stedentrip vanaf Rotterdam Airport

Er zijn erg veel mooie steden te ontdekken in Europa, die een prima bestemming zouden zijn voor een stedentrip. Bezoek de meest indrukwekkende bezienswaardigheden, van historische monumenten tot moderne architectuur. Vliegen kan vanaf verschillende luchthavens, waaronder Rotterdam Airport. Deze luchthaven is compact en daardoor een fijne start voor jouw vliegreis. We vertellen we je in dit artikel meer over stedentrips maken vanaf Rotterdam Airport.

Lees verder

Het Forum Romanum in Rome: een reis door de tijd

Het Forum Romanum in Rome: een reis door de tijd

Ga je naar Rome dan stap je letterlijk terug in de geschiedenis. Rome is geplaveid met historische gebouwen en plekken. Natuurlijk kun je niet om het Colosseum heen, maar het politieke, religieuze en commerciële centrum van het oude Rome mag je ook niet missen: het Forum Romanum. Stap het Forum Romanum binnen en je wandelt terug naar de tijd van keizers, gladiatoren en politieke intriges.  In dit artikel nemen we je mee op een virtuele reis door dit iconische historische complex, en geven we handige tips voor een onvergetelijk bezoek.

Lees verder

Hij komt eraan, de Puur op reis Vakantie Special!

Hij komt eraan, de Puur op reis Vakantie Special!

Eind maart verspreiden we een speciale Vakantie Special onder de abonnees van onze nieuwsbrief. Voor de snelle beslissers hebben wij nog beperkte advertentieruimte. Adverteren kan in de vorm van een banner, een aanbieding of een advertorial waarin een accommodatie, bestemming of reis wordt uitgelicht. Maar de Vakantie Special heeft meer!

Lees verder

Win entreekaarten voor Keukenhof 2024

Win entreekaarten voor Keukenhof 2024

Dit jaar is een extra feestelijk jaar voor Keukenhof: het bloemenpark in Lisse viert in 2024 haar 75-jarig bestaan. Reden voor een feestje en door mee te doen aan onze prijsvraag kun je entreekaarten winnen om dit feestje mee te maken.

Lees verder

Kampeertips voor beginners

Kampeertips voor beginners

Of je nu jong of oud bent, kiest voor een tent of een luxe ingerichte sta-caravan op een camping of vakantiepark, als je voor het eerst gaat kamperen zul je vast iets hebben aan deze kampeertips. Kamperen geeft veel mensen het gevoel van vrijheid. Kamperen is een heel andere beleving dan een hotelkamer of appartement. Je kunt de serene rust van de natuur opzoeken en toch de nabijheid van een stad of leuke toeristische attracties.Heb je zelf kampeertips? Dan kun je andere beginnend kampeerders helpen door deze te delen.

Lees verder