Aanbiedingen Tsjechoreizen, Hotels.com en Center Parcs

1.3571428571429 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Puur op reis
Puur op reis
Het zijn weer voordeelweken bij Tsjechoreizen, Hotels.com en Center Parcs. Boek nu en profiteer van krokusaanbiedingen in de sneeuw, korting in de meivakantie, schrikkelkortingen en Frankrijkaanbod.

Tsjechoreizen

Tsjechoreizen.nl heeft lastminute kortingen op een aantal leuke accommodaties. Vanaf 27 februari geldt een krokusaanbieding voor Appartementen Yellow Ski en zijn er flinke last-minute kortingen op de volgende accommodaties in het grootste skigebied Spindleruv Mlyn:  • 6, 9 en 10 Persoons Appartementen Monika;  • Hotel Bedriska ***; • Hotel Snezka ***;  • Hotel Esprit ***;  • Hotel Astra ***. Ook voor Snezka Residence geldt een leuke actieprijs. Tsjecho Reizen is dé specialist voor winter en zomer vakanties naar Tsjechië/Praag en Slowakije per auto, vliegtuig of bus.

Kijk hier voor alle aanbiedingen van Tsjechoreizen.nl

 

Center Parcs

Bij Center Parcs is de Meivakantie 10-daagse gestart. Tien dagen lang profiteren van extra voordeel op een weekend, midweek- of weekverblijf in de periode van 22 april t/m 13 mei 2016. Vanaf € 269,- voor 4 personen/3 nachten inclusief verplichte kosten.
De boekperiode is van 23 februari t/m 3 maart 2016 en de verblijfperiode: 22 april t/m 13 mei 2016.
Liever de zomervakantie? De vroegboekkorting van 20 procent geldt nog tot 29 februari.

Hotels.com 

Het schrikkeljaar wordt gevierd! Op 29 februari viert Hotels.com het schrikkeljaar en krijg je de hele dag 50 procent korting. Daarnaast zijn er kortingen voor hotelovernachtingen in Frankrijk. Maar liefst 10 procent!

Boek hier je schrikkeldagkorting bij Hotels.com

Boek hier je Frankrijkkorting

Gebruik code: 1FRSUM2016 voor boekingen van 22 februari - 4 maart met een reisdatum van 1 juni - 31 juli

Gebruik code: 2FRSUM2016 voor boekingen van 14 maart - 25 maart met een reisdatum van 1 juni - 31 juli

Gebruik code: 3FRSUM2016 voor boekingen van 4 april - 25 april met een reisdatum van 1 juni - 31 juli

Kaarten winnen voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Kaarten winnen voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Voor iedereen die er graag op uittrekt en houdt van het buitenleven staat de Kampeer en Caravan Jaarbeurs weer in de agenda: tussen 9 en 13 oktober is het zo ver. Met bijna 60.000 m2 kampeermiddelen is de Kampeer en Caravan Jaarbeurs de grootste beurs in Nederland die volledig in het teken staat van kamperen. En bij Puur op reis kun je kaarten winnen voor de beurs.

Lees verder

Amsterdam staat twee dagen bol van het ambacht

Amsterdam staat twee dagen bol van het ambacht

Een masterclass Japans lakwerk, houtsnijden, een haak smeden en nog veel meer. De Hallen in Amsterdam staan zaterdag 28 en zondag 29 september bol van het ambacht, tijdens de zevende editie van het festival Ambacht in Beeld. Tijdens het evenement, dat in het teken staat van ambachtelijk meesterschap, delen meer dan vijftig ambachtslieden uit binnen- en buitenland hun kennis en ervaring met het publiek.

Lees verder

Verminder je stress

Verminder je stress

Net terug van vakantie of de vakantie nog in het verschiet? Stress ligt ook tijdens ogenschijnlijk ontspannen dagen, altijd op de loer. Maar wat is stress? En moet en kun je er altijd iets aan doen?  We geven je wat tips om ‘gewone’ stressvolle situaties het hoofd te bieden.

Lees verder

Wat mag je meenemen aan handbagage?

Wat mag je meenemen aan handbagage?

Steeds meer airlines vragen geld voor het inchecken van ruimbagage. Ga je langere tijd op reis dan ontkom je daar vaak niet aan. Maar ga je bijvoorbeeld op stedentrip dan kun je met wat handige inpaktips meestal prima volstaan met handbagage, al blijft ondanks alle slimme inpaktrucs, het gewicht van een paar schoenen gewoon het gewicht. Maar slim inpakken loont altijd.

Lees verder

Reistips voor 50Plussers

Reistips voor 50Plussers

Zijn reistips voor een 50Plusser anders dan die voor een 30Plusser? Ja en nee. De ‘algemene’ tips, zoals het hebben van een goede reis- en ongevallenverzekering en tips voor het gebruik van creditcards bijvoorbeeld, zijn voor iedere reiziger. Maar ben je geen 30 meer, dan zijn er een paar andere dingen om rekening mee te houden. En die zetten we op een rijtje.

Lees verder

Top 11 lekkerste musea van Nederland en België

Top 11 lekkerste musea van Nederland en België

Met instellingen als het Rijksmuseum en het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten hebben Nederland en België zich een plek verworven op de internationale cultuurkaart. Maar de lage landen doen niet alleen in hoge kunsten; ze hebben ook een scala aan heerlijke, vooral smakelijke musea. Puur op reis kiest de 11 lekkerste.

Lees verder