De beste sauna's van 2010

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

sauna
sauna
Bezoekers van SaunaChecken.nl gaven ook in 2010 weer hun mening over wat de beste sauna van Nederland zou moeten zijn.Van de tien winnaars komen er drie uit de provincie Friesland en twee uit Gelderland. Groningen, Noord-Brabant, Noord-Holland, Drenthe en Flevoland leverden ieder één winnende sauna. SaunaChecken.nl gebruikt, naast geautomatiseerde controles zoals het checken van IP en e-mailadres, een script dat het onmogelijk maakt om per kalendermaand meer dan 1 x per IP-adres op een bedrijf te stemmen. Ook voert de redactie een dagelijkse handmatige controle van alle nieuwe stemmen uit.

Volgens de stemmers zijn de beste sauna's van 2010: 

  1. Thermen & Beauty De Leeuwerikhoeve in Burgum (8,6)
  2. De Veluwse Bron in Emst (8,5)
  3. Sauna & Beauty Hesselerbrug in Oosterhesselen (8,5)
  4. Thermen Geldrop (8,5)
  5. Sauna & Beauty Easyfeeling in Doetinchem (8,4)
  6. Sauna Het Friese Woud in Boijl (8,4)
  7. Sauna Franeker (8,4)
  8. Sauna Park Almere (8,4)
  9. Sauna Beautyfarm Midwolda (8,4)
  10. Sauna Cantarel in Oud-Karspel (8,3)

Ook 's zomers is er in Noord-Scandinavië veel te doen

Ook 's zomers is er in Noord-Scandinavië veel te doen

Noord-Scandinavië staat bekend om zijn wilde bossen, ruige heuvellandschap en bijzondere flora en fauna, met name in de winter. Maar wat veel mensen niet weten is dat je er ook in de zomer als reiziger veel kunt doen en beleven! In dit blog kom je meer te weten over activiteiten die je er in de zomermaanden kunt doen. Activiteiten om nooit meer te vergeten.

Lees verder

In de klauwen van moedertje Praag

In de klauwen van moedertje Praag

Op de vraag 'welke stad is jouw favoriet', die we onlangs op Facebook stelden, kregen we veel reacties. Uit al die favoriete steden gaan we een 'Puur top tien' samenstellen. Een van de steden die zeker in dit lijstje komt is Praag, door een aantal lezers getipt. Ook door Paul Wennekes. Hij schreef dit artikel waarin hij uitlegt waarom deze stad zo'n indruk op hem heeft gemaakt. We horen nog steeds graag wat jouw favoriete stad is. En wat je van de keuze van Paul vindt.

Lees verder

Top vijf leukste evenementen in Australië

Top vijf leukste evenementen in Australië

Naast de prachtige natuur, het heerlijke weer, de bruisende steden en de desolate out-back heeft Australië nog veel meer in petto voor de avontuurlijke bezoekers. Grote festivals en evenementen kunnen een prachtige manier zijn om de lokale bevolking en cultuur te leren kennen. De vaak zeer feestelijke setting op een bijzondere locatie zorgt er bovendien voor dat je de mooiste evenementen niet snel zult vergeten! In dit artikel lees je meer over vijf van de leukste evenementen in Australië.

Lees verder

Zon in je gezicht, wind in je haar: win een voucher voor een huurauto van Sunny Cars

Zon in je gezicht, wind in je haar: win een voucher voor een huurauto van Sunny Cars

Wie kent het niet: je bij de verhuurmaatschappij je huurauto ophalen en de baliemedewerker schotelt je allerlei opties en mogelijkheden voor. Moet je die extra verzekering nou nemen? Hoe zit dat met je eigen risico? En wat te denken van de afleveringskosten? Met een huurauto van Sunny Cars hoef je je nergens druk om te maken. Dus eigenlijk: inpakken en wegwezen... op pad met de zon in je gezicht en de wind in je haren.

Lees verder

Voordelig naar Canada

Voordelig naar Canada

Air Transat , de grootste vakantieluchtvaartmaatschappij van Canada, lanceert een Spring Sale met zeer voordelige tarieven naar hun bestemmingen in Canada. Het gaat hierbij om vertrek vanuit Amsterdam naar Toronto, Calgary, Vancouver en Montreal (via een overstap). Let op: boeken moet voor 30 april.

Lees verder

Populairste autovakantielanden; welke zijn dat?

Populairste autovakantielanden; welke zijn dat?

Met de auto op vakantie zorgt gegarandeerd een onvergetelijke reis. Je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt en hebt veel mogelijkheden. Je bent niet afhankelijk van vertrektijden en kunt jouw vakantie helemaal zelf inrichten. Je kunt ook vaak net wat meer meenemen in de achterbak en zo zelfvoorzienend gaan kamperen. Welke landen zijn echt aan te raden voor autoreizen? In dit artikel lees je de top drie autovakantielanden.

Lees verder