Spotlight cruises bij Regent Seven Seas Cruises

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Regent Seven Seas
©PR USP

Liefhebber van wijn, koken, tuinieren, bloemschikken, musicals en televisie? Dan mag je de nieuwe spotlight cruises van Regent Seven Seas Cruises niet missen. De rederij speelt op deze onderwerpen in met vijf programma's aan boord van een aantal cruises. In 2020 kun je aan boord je hart ophalen met deze Spotlight cruises.

Spotlight op wijn 2 x

De wereld van het Harlan Landgoed, vertrek 4 juni 2020; van San Francisco naar Vancouver, 13 nachten. Seven Seas Mariner®.
Dit spotlightprogramma legt de nadruk op Californische wijnen. Gasten maken kennis met beroemde wijnmakers uit de Napa Vallei in Noord-California en leren meer over de producten uit deze streek. Eén van de meest gewilde Californische wijnsoorten wereldwijd komt bij het Harlan Landgoed vandaan. Verken de culinaire wereld door middel van speciale proeverijen, unieke dinerervaringen en interessante lezingen. Zo zijn de privédiners en cocktailrecepties die tijdens de reis plaatsvinden perfect voor één-op-één gesprekken en genieten passagiers in Prime 7 en Chartreuse van de heerlijkste cuisine inclusief bijpassende wijnarrangementen.

Voor vertrek krijgen gasten een unieke Napa Vallei pre-cruise ervaring, inclusief toegang tot het Harlan Family Domain en het 5-sterren resort Meadowood. Daarbovenop komt ook nog eens een speciale tour van de Auction Napa Valley en het exclusieve Napa Vallei Reserve. Aan het programma is een meerprijs verbonden waarin begrepen uitgebreide diners en wijnarrangementen op elke Harlan locatie (Meadowood/Promontory/Napa Vallei Reserve). Ook krijg je hier de kans om de wijnmakers en wijnhistorici te ontmoeten.

Trinchero Familie Landgoederen, vertrek 14 augustus, 2020; van Monte Carlo naar Barcelona. 7 nachten. Seven Seas Voyager®.

De gastspreker van deze spotlightcruise is Barry Wiss, vicevoorzitter van de Trinchero Familie Landgoederen. Met meer dan 25 jaar ervaring in hospitality en de wijnindustrie is Wiss een gecertificeerde wijninstructeur, sommelier en specialist in gedistilleerde dranken. Tijdens de reis maak je kennis met de Signature, Neyers en Folie a Deux wijncollecties.

Spotlight op tuinieren en bloemschikken

Vertrek 6 juli 2020 van Monte Carlo naar Barcelona. 10 nachten. Seven Seas Voyager®.
Leer nieuwe bloemschiktechnieken in de masterclasses die aan boord worden gegeven door bloemschikexpert Joseph Massie of ontdek eeuwenoude botanische tuinen in exclusieve thematours aan land. Vaak ‘dé bloemschikartiest van zijn generatie’ genoemd, wordt Massie gezien als één van de beste bloemschikartiesten van de wereld. Hij won al 17 nationale en internationale wedstrijden, waaronder vijf opeenvolgende Royal Horticultural Society gouden medailles, en vier Best in Show-awards bij de Royal Horitcultural Society Chelsea Flower Show.

Spotlight op Broadway

Vertrek 14 juni 2020 van Venetië naar Monte Carlo. 10 nachten. Seven Seas Voyager®.
De host van deze spotlightreis is niemand minder dan Seth Redutsky, die al meer dan 20 jaar Broadway ervaring heeft als acteur, schrijver, pianist en dirigent. Hij heeft de openingsnummers geschreven voor de Tony Awards van 1998 en 2000 en in het orkest van Les Miserables en Phantom of the Opera gespeeld. Zijn album Hair met Jennifer Hudson was zelfs genomineerd voor een Grammy award. Tijdens de reis van Venetië naar Monte Carlo kijk je je ogen uit terwijl Rudetsky samen met een aantal van zijn favoriete Broadwaysterren hits van de Great White Way speelt. Ook zal hij het publiek vermaken met hilarische inside verhalen over hoe het is om op Broadway en bij de Tony Awards op te treden.

Op deze spotlightreis zijn ook te zien: 

  • Stephanie J. Block, die Cher speelde in The Cher Show. Ook zong ze al honderden ‘Defying Gravity’ tijdens het toeren door Noord-Amerika en haar rol als Elphaba in Wicked.
  • Sebastian Arcelus, het meest bekend van zijn rol als Lucas Goodwin in de Netflix serie House of Cards. Op Broadway speelde hij onder andere in Rent en als Fiyaro in de eerste Noord-Amerikaanse tour van Wicked.
  • Cheyenne Jackson, een echte theaterveteraan met rollen in Aida, Into the Woods, The Secret Garden, The Most Happy Fella, The Performance, Finian’s Rainbow, Xanadu, All Shook Up en Thoroughly Modern Millie. 

Spotlight on Public Broadcasting

Hoera voor Hollywood. Vertrek 12 oktober, 2020; Los Angeles rondreis. 10 nachten. Seven Seas Mariner®.
Emmy Award-winnende producenten, geprezen regisseurs en geliefde historici leren gasten tijdens deze spotlight ervaring meer over de grootste televisieseries en filmproducties in de geschiedenis van entertainment.

Dompel je onder in deze cruise spotlights bij Cruise Travel; Cruisewinkel of Dreamlines.

De mooiste fietsroutes in Slovenië

De mooiste fietsroutes in Slovenië

Of je nu een relaxte fietstocht wilt maken, of wel van een beetje uitdaging houdt, in Slovenië kun je altijd een passende fietstocht vinden. Van schilderachtige hoogten in centraal Slovenië, een rit door heuvelachtige landschappen of een tocht door uitgestrekte bossen, in combinatie met het mediterrane klimaat vormen de afwisselende landschappen van het  landde ideale mix voor een fietsvakantie. We tippen de volgende fietsroutes.

Lees verder

Op stedentrip vanaf Rotterdam Airport

Op stedentrip vanaf Rotterdam Airport

Er zijn erg veel mooie steden te ontdekken in Europa, die een prima bestemming zouden zijn voor een stedentrip. Bezoek de meest indrukwekkende bezienswaardigheden, van historische monumenten tot moderne architectuur. Vliegen kan vanaf verschillende luchthavens, waaronder Rotterdam Airport. Deze luchthaven is compact en daardoor een fijne start voor jouw vliegreis. We vertellen we je in dit artikel meer over stedentrips maken vanaf Rotterdam Airport.

Lees verder

Het Forum Romanum in Rome: een reis door de tijd

Het Forum Romanum in Rome: een reis door de tijd

Ga je naar Rome dan stap je letterlijk terug in de geschiedenis. Rome is geplaveid met historische gebouwen en plekken. Natuurlijk kun je niet om het Colosseum heen, maar het politieke, religieuze en commerciële centrum van het oude Rome mag je ook niet missen: het Forum Romanum. Stap het Forum Romanum binnen en je wandelt terug naar de tijd van keizers, gladiatoren en politieke intriges.  In dit artikel nemen we je mee op een virtuele reis door dit iconische historische complex, en geven we handige tips voor een onvergetelijk bezoek.

Lees verder

Hij komt eraan, de Puur op reis Vakantie Special!

Hij komt eraan, de Puur op reis Vakantie Special!

Eind maart verspreiden we een speciale Vakantie Special onder de abonnees van onze nieuwsbrief. Voor de snelle beslissers hebben wij nog beperkte advertentieruimte. Adverteren kan in de vorm van een banner, een aanbieding of een advertorial waarin een accommodatie, bestemming of reis wordt uitgelicht. Maar de Vakantie Special heeft meer!

Lees verder

Win entreekaarten voor Keukenhof 2024

Win entreekaarten voor Keukenhof 2024

Dit jaar is een extra feestelijk jaar voor Keukenhof: het bloemenpark in Lisse viert in 2024 haar 75-jarig bestaan. Reden voor een feestje en door mee te doen aan onze prijsvraag kun je entreekaarten winnen om dit feestje mee te maken.

Lees verder

Kampeertips voor beginners

Kampeertips voor beginners

Of je nu jong of oud bent, kiest voor een tent of een luxe ingerichte sta-caravan op een camping of vakantiepark, als je voor het eerst gaat kamperen zul je vast iets hebben aan deze kampeertips. Kamperen geeft veel mensen het gevoel van vrijheid. Kamperen is een heel andere beleving dan een hotelkamer of appartement. Je kunt de serene rust van de natuur opzoeken en toch de nabijheid van een stad of leuke toeristische attracties.Heb je zelf kampeertips? Dan kun je andere beginnend kampeerders helpen door deze te delen.

Lees verder