Smakelijk varen
Voor lekker eten op een schip moet je bij de Holland America Line zijn. Althans, dat vindt de redactie van het internationale Porthole Cruise Magazine. Meester-kok Rudi Sodamin van de HAL werd gekozen tot beste cruisemaatschappij chef-kok voor ‘zijn toewijding, zijn innovatieve aanpak en zijn unieke bijdrage aan de gastronomie op de golven’. Maar daar bleef het niet bij…
Het magazine eerde Sodamin ook voor zijn Master Chef’s Dinner in restaurant Pinnacle Grill van Holland America Line. Het diner vol verwennerij werd het beste varende culinaire geheim genoemd. De onderscheidingen, de Porthole Awards, worden jaarlijks door het magazine toegekend aan organisaties in de cruise- en reisindustrie.
Het Master Chef’s Dinner in de Pinnacle Grill is onlangs geïntroduceerd aan boord van Holland America Line’s nieuwste schip, ms Nieuw Amsterdam. Het diner bestaat uit zeven gangen, voor maximaal 18 gasten. De gerechten worden persoonlijk geserveerd door een culinaire deskundige die tevens optreedt als gastheer van de avond.