Wellness voor Valentijn

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Valentijn
Valentijn
Morgen is het Valentijn. Wie nog geen cadeautje voor zijn of haar eigen Valentijntje heeft, zal de plank zeker niet misslaan met het regelen van een wellnessavond. Naast een setje lingerie, een boeketje bloemen of een romantisch dinertje behoort de wellnessavond tot de toppers van de Valentijnscadeau, zo meldt de Standaard uit België. Uit een Valentijnsenquête op Romantischcadeau.nl blijkt dat het merendeel van de 665 stemmers het liefst worden verrast met een ondeugend cadeautje (20%). Ruim 19% verwelkomt elk cadeau. Rode rozen vallen in de smaak bij 9%.


Zeker niet doen:

Natuurlijk is er ook een top 5 van de allerergste Valentijnscadeaus die je kunt krijgen. Dus heb je nog niets, neem dan niet je toevlucht tot aankoop van een:
  1. Weegschaal
  2. Cadeaubon van de VVV
  3. Stofzuiger
  4. Lidmaatschap van de sportschool
  5. Pannenset
Dan is een avondje naar de sauna, of een weldadige massage toch een betere keuze! En heb je geen tijd meer om dat te regelen voor morgen, dan kun je altijd nog voor een later moment een wellnessreisje plannen. Dat hoeft natuurlijk ook niet speciaal voor Valentijn te zijn! En knuffels delen kun je volgens dit filmpje ieder moment van het jaar.
Wat geef jij je Valentijn cadeau?

Reacties

 
#1 Debra 13-02-2011 21:22
Lijkt me eig...ijk best lekker om een wellnessweekend te krijgen. Hint hint voor Ton
 

Op dit artikel kun je niet (meer) reageren.

Tips voor een lange auto- of vliegreis

Tips voor een lange auto- of vliegreis

Reaal AOV waarschuwt mensen voor lichamelijke ongemakken na een lange vlucht of lange autoritten. Vooral in de zomervakantie zitten mensen vaak veel langer in het vliegtuig of in de auto dan dat zij gewend zijn en dat kan belastend zijn voor je rug, nek en schouders. 

Lees verder

Maak een roadtrip en ‘hit the road’

Maak een roadtrip en ‘hit the road’

Vliegen naar een mooie bestemming en dan met een huurauto op pad om de verborgen parels van de omgeving te ontdekken. De roadtrip is niet voor niets voor  veel mensen dé ultieme manier van vakantievieren.

Lees verder

Reizen is dingen beleven, liefst ver weg

Reizen is dingen beleven, liefst ver weg

Ontdekkingen doen, avonturen beleven. Bijna de helft van de Nederlanders gaat om die reden op reis, zo is naar voren gekomen in een groot Europees vakantieonderzoek. Kennelijk leeft de Nederlander graag nu, en bij voorkeur niet straks. Voetbalwedstrijden volgen op je mobieltje op het strand van Zandvoort, kan altijd nog. Net als luieren in een hangmat op de Hoge Veluwe of die alles inclusief vakantie in een resort in het zuiden van Europa.

Lees verder

Corso Zundert zet de bloemetjes buiten

Corso Zundert zet de bloemetjes buiten

De grensgemeente Zundert in het zuiden van Nederland telt ongeveer tienduizend inwoners. En bijna het hele dorp heeft last van de corsokoorts. Wil je zelf zien waarom het dorp al meer dan tachtig jaar met de corso’s de bloemetjes buiten zet? Doe dan mee aan onze prijsvraag en win kaarten voor dit jaarlijks evenement.

 

Lees verder

Kroatië, ook voor de fietsvakantie

Kroatië, ook voor de fietsvakantie

Kroatië zet zich meer en meer op de kaart als fietsland. Op het populaire schiereiland Istrië liggen zo’n 60 routes met een totale lengte van 2600 kilometer, maar ook elders in het land groeien de mogelijkheden gestaag. Zo behoort de hoofdstad Zagreb inmiddels tot de meest fietsvriendelijke steden van Europa, die heerlijk op eigen houtje of met een gids op twee wielen kan worden ontdekt.

Lees verder

Win entreekaarten voor de 50PlusBeurs

Win entreekaarten voor de 50PlusBeurs

De 50PlusBeurs is al 26 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers met 550 stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Thematisch ingedeeld met workshops, presentaties en vele optredens op podia met muziek, modeshow en theater. Niemand verlaat de 50PlusBeurs met lege handen. En jij kunt kaarten winnen of met korting naar de beurs!

Lees verder