Wellness voor Valentijn

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Valentijn
Valentijn
Morgen is het Valentijn. Wie nog geen cadeautje voor zijn of haar eigen Valentijntje heeft, zal de plank zeker niet misslaan met het regelen van een wellnessavond. Naast een setje lingerie, een boeketje bloemen of een romantisch dinertje behoort de wellnessavond tot de toppers van de Valentijnscadeau, zo meldt de Standaard uit België. Uit een Valentijnsenquête op Romantischcadeau.nl blijkt dat het merendeel van de 665 stemmers het liefst worden verrast met een ondeugend cadeautje (20%). Ruim 19% verwelkomt elk cadeau. Rode rozen vallen in de smaak bij 9%.


Zeker niet doen:

Natuurlijk is er ook een top 5 van de allerergste Valentijnscadeaus die je kunt krijgen. Dus heb je nog niets, neem dan niet je toevlucht tot aankoop van een:
  1. Weegschaal
  2. Cadeaubon van de VVV
  3. Stofzuiger
  4. Lidmaatschap van de sportschool
  5. Pannenset
Dan is een avondje naar de sauna, of een weldadige massage toch een betere keuze! En heb je geen tijd meer om dat te regelen voor morgen, dan kun je altijd nog voor een later moment een wellnessreisje plannen. Dat hoeft natuurlijk ook niet speciaal voor Valentijn te zijn! En knuffels delen kun je volgens dit filmpje ieder moment van het jaar.
Wat geef jij je Valentijn cadeau?

Reacties

 
#1 Debra 13-02-2011 21:22
Lijkt me eig...ijk best lekker om een wellnessweekend te krijgen. Hint hint voor Ton
 

Op dit artikel kun je niet (meer) reageren.

Mindfulness in de praktijk

Mindfulness in de praktijk

Bewust leven in het hier en nu: het is soms gemakkelijker dan je denkt. Je stapt onder de douche. En in plaats van te denken aan de drukke dag die voor je ligt, geniet je van het gevoel van het warme water, de geur van je doucheschuim en de lekkere zachte handdoek waarmee je jezelf afdroogt. Je bent helemaal in het hier en nu, met volle aandacht voor jezelf en wat je doet. Dit is mindfulness in het kort. En we geven wat handige tips waarmee je aan de slag kunt gaan.

Lees verder

7 Tips om (een beetje) te slapen in het vliegtuig

7 Tips om (een beetje) te slapen in het vliegtuig

Langere vliegreizen, zeker als het nachtvluchten zijn, wil je zo goed en comfortabel mogelijk doorkomen. Een uurtje slapen helpt daarbij. Zelf vind ik lange vliegreizen vervelend omdat ik er heel slecht tegen kan om de hele reis met mijn benen naar beneden te zitten. Vaak lees je de tip om ‘zelf’ je stoel uit te kiezen, maar dat kan met de huidige voorwaarden van veel vliegtuigmaatschappijen behoorlijk wat geld kosten. Bovendien is dat zeker geen garantie dat je dan wel slaapt. Dat is afhankelijk van meer factoren. Nee, ik ben bang dat slapen in een vliegtuig me nooit zal lukken, maar met deze tips doezel ik wel een beetje weg.

Lees verder

Betalen met een creditcard. Tips en voorwaarden

Betalen met een creditcard. Tips en voorwaarden

Zeker bij een buitenlandse vakantie kun je bijna niet meer zonder een creditcard. Je boekt er je vliegtickets mee en hebt (bijna) altijd een creditcard nodig om een huurauto te reserveren. Ook voor het boeken van een hotelkamer heb je meestal een creditcard nodig. Waar moet je op letten als je een creditcard gebruikt en hoe zit dat als er een bedrag wordt afgeschreven waar je het niet mee eens bent?

Lees verder

Vlucht vertraagd? Claim je vergoeding

Vlucht vertraagd? Claim je vergoeding

Stakingen, vertragingen, annuleringen. Het zijn niet de eerste dingen waar je aan denkt als je je vliegvakantie hebt geboekt. Maar het komt wel voor, en niet altijd geeft de betreffende vliegmaatschappij je dan de service of compensatie waar je recht op hebt. Wat zijn de regels?

Lees verder

5 tips voor een succesvolle winterwandeling

5 tips voor een succesvolle winterwandeling

Winterwandelen groeit aan populariteit, zeker nu skigebieden meer en meer winterwandelroutes uitzetten. Dit met het doel je even weg te voeren van de drukke pistes. Zo kun je genieten van de rust en de stilte van een winters natuurlandschap, terwijl de sneeuw zachtjes onder je voeten knarst. Met deze tips maak je van een winterwandeling een succes.

Lees verder

Tips voor een kampeervakantie

Tips voor een kampeervakantie

Nederlanders zijn gek op kamperen en elk jaar trekken er weer veel mensen met tent, vouwwagen, caravan of camper de wijde wereld in voor het vrije vakantiegevoel. Lekker in de buitenlucht, op één plek, of juist rondtrekken. De een is gelukkig in een simpel tentje, de ander kiest voor een kant-en-klare accommodatie op een camping

Lees verder