Wellness voor Valentijn

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Valentijn
Valentijn
Morgen is het Valentijn. Wie nog geen cadeautje voor zijn of haar eigen Valentijntje heeft, zal de plank zeker niet misslaan met het regelen van een wellnessavond. Naast een setje lingerie, een boeketje bloemen of een romantisch dinertje behoort de wellnessavond tot de toppers van de Valentijnscadeau, zo meldt de Standaard uit België. Uit een Valentijnsenquête op Romantischcadeau.nl blijkt dat het merendeel van de 665 stemmers het liefst worden verrast met een ondeugend cadeautje (20%). Ruim 19% verwelkomt elk cadeau. Rode rozen vallen in de smaak bij 9%.


Zeker niet doen:

Natuurlijk is er ook een top 5 van de allerergste Valentijnscadeaus die je kunt krijgen. Dus heb je nog niets, neem dan niet je toevlucht tot aankoop van een:
  1. Weegschaal
  2. Cadeaubon van de VVV
  3. Stofzuiger
  4. Lidmaatschap van de sportschool
  5. Pannenset
Dan is een avondje naar de sauna, of een weldadige massage toch een betere keuze! En heb je geen tijd meer om dat te regelen voor morgen, dan kun je altijd nog voor een later moment een wellnessreisje plannen. Dat hoeft natuurlijk ook niet speciaal voor Valentijn te zijn! En knuffels delen kun je volgens dit filmpje ieder moment van het jaar.
Wat geef jij je Valentijn cadeau?

Reacties

 
#1 Debra 13-02-2011 21:22
Lijkt me eig...ijk best lekker om een wellnessweekend te krijgen. Hint hint voor Ton
 

Op dit artikel kun je niet (meer) reageren.

De vele kanten van Utrecht

De vele kanten van Utrecht

Utrecht: stad van Dick Bruna en zijn nijntje, de Domtoren, het Rietveld Schröderhuis, Museum Speelklok, winkelcentrum Hoog Catharijne. Maar ook van studentencafés, restaurants in werfkelders, evenementen, wandelingen, boottochtjes over de grachten, sport. De vierde stad van Nederland kan zich in alles meten met de grote drie: Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Lees verder

Camperbeurs Hardenberg in 2018 nog groter!

Camperbeurs Hardenberg in 2018 nog groter!

Camperen is niet voor niets stijgend populair: lekker rondreizen en verblijven in je eigen vertrouwde omgeving, geen zorgen over het opzetten van een tent of het vinden van het juiste hotel om te overnachten. Een camper biedt veel vrijheid én zekerheid. Ervaar dit en nog veel meer tijdens de Camperbeurs in Evenementenhal Hardenberg. En met de winactie van Puur op reis maak je kans op gratis entreekaarten.

Lees verder

Wellness Duitsland: voedsel voor lichaam en geest

Wellness Duitsland: voedsel voor lichaam en geest

Ontdek jezelf weer helemaal tijdens je wellnessbreak in Duitsland. Ervaar wie je bent en laat lichaam, geest en ziel verwennen. Wellness is zoveel meer dan een massage of een behandeling. Om je helemaal 'wel' te voelen heb je ook een actieve en gezonde lifestyle nodig. Met meer bewegen en licht en lekker eten.

Lees verder

7 Tips om langer een vakantiegevoel te houden

7 Tips om langer een vakantiegevoel te houden

Uit een enquete van VakantieDiscounter onder tweeduizend mensen blijkt dat we de zomervakantie gemiddeld waarderen met een 8,4. Een heerlijk vakantiegevoel dus, maar helaas blijkt dat prettige gevoel al na 3 dagen thuis weer te zijn verdwenen. Kun je dat gevoel een beetje rekken? We geven 7 tips.

Lees verder

Win entreekaarten voor de 50PlusBeurs

Win entreekaarten voor de 50PlusBeurs

De vakantie is (bijna) voorbij... de beurzen en evenementen gaan weer van start. Zo ook de 50PlusBeurs, al 26 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers. Struin een dag rond tussen de 550 stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Thematisch ingedeeld met workshops, presentaties en vele optredens op podia met muziek, modeshow en theater. Niemand verlaat de 50PlusBeurs met lege handen. En wil je gratis of met korting naar de beurs, doe dan mee met onze prijsvraag!

Lees verder

Mooie magische plekken in Nederland

Mooie magische plekken in Nederland

Er is een reden dat zoveel buitenlandse toeristen jaarlijks naar Nederland komen. Natuurlijk staan de steden Amsterdam en Rotterdam hoog in de bezoek-top-tien, maar er zijn nog veel meer mooie en magische plekken te vinden in ons eigen land. Skyscanner zette er al eens tien op een rijtje, Puur op reis vulde deze lijst aan en we nodigen jullie uit om je eigen favoriete, magische plek aan de lijst toe te voegen.

Lees verder