Wellness voor Valentijn

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Valentijn
Valentijn
Morgen is het Valentijn. Wie nog geen cadeautje voor zijn of haar eigen Valentijntje heeft, zal de plank zeker niet misslaan met het regelen van een wellnessavond. Naast een setje lingerie, een boeketje bloemen of een romantisch dinertje behoort de wellnessavond tot de toppers van de Valentijnscadeau, zo meldt de Standaard uit België. Uit een Valentijnsenquête op Romantischcadeau.nl blijkt dat het merendeel van de 665 stemmers het liefst worden verrast met een ondeugend cadeautje (20%). Ruim 19% verwelkomt elk cadeau. Rode rozen vallen in de smaak bij 9%.


Zeker niet doen:

Natuurlijk is er ook een top 5 van de allerergste Valentijnscadeaus die je kunt krijgen. Dus heb je nog niets, neem dan niet je toevlucht tot aankoop van een:
  1. Weegschaal
  2. Cadeaubon van de VVV
  3. Stofzuiger
  4. Lidmaatschap van de sportschool
  5. Pannenset
Dan is een avondje naar de sauna, of een weldadige massage toch een betere keuze! En heb je geen tijd meer om dat te regelen voor morgen, dan kun je altijd nog voor een later moment een wellnessreisje plannen. Dat hoeft natuurlijk ook niet speciaal voor Valentijn te zijn! En knuffels delen kun je volgens dit filmpje ieder moment van het jaar.
Wat geef jij je Valentijn cadeau?

Reacties

 
#1 Debra 13-02-2011 21:22
Lijkt me eig...ijk best lekker om een wellnessweekend te krijgen. Hint hint voor Ton
 

Op dit artikel kun je niet (meer) reageren.

Tips voor het onderhoud van je rugzak

Tips voor het onderhoud van je rugzak

Hoe je ook reist, je beste maatje is vaak toch wel: je rugzak. Wandelaars, backpackers, maar ook tijdens een citytrip gaat je trouwe vriend overal met je mee. Je hebt er waarschijnlijk een flink bedrag voor betaald, dus je wil natuurlijk dat hij ook lang mee gaat. Hoe zorg je er voor dat je rugzak nog jaren mee op reis kan?

Lees verder

Auto huren in het buitenland? Ga op zeker!

Auto huren in het buitenland? Ga op zeker!

Een auto huren tijdens een buitenlandse vakantie is voor velen de ultieme vorm van vrijheid en flexibiliteit, bijvoorbeeld om op die manier bezienswaardigheden te bezoeken. Een kwart van de Nederlandse huurders sluit daarbij echter geen extra verzekeringen af, omdat de standaardverzekering in hun ogen prima voldoet. Maar is dat wel zo? Enkele redenen om een all-in huurauto te kiezen.

Lees verder

10 bijzondere overnachtingen op de Grand Tour of Switzerland

10 bijzondere overnachtingen op de Grand Tour of Switzerland

Een hotel, camping, B&B, appartement... het kan natuurlijk altijd. Maar in Zwitserland hebben ze ook overnachtingsplekken die 'anders dan anders' zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van slapen in een iglo? Of hangen in de Jura? Eco is mogelijk in boerderijschuurtjes en echte waaghalzen kunnen hun ogen sluiten, hangend tegen een imposante rotswand. Dat wil zeggen, als je je ogen dicht durft te doen, zo hoog boven de grond. Bekijk deze 10 bijzondere Zwitserse slaapplekken.

Lees verder

Lekker lang weg: lees de tips en bereid je voor

Lekker lang weg: lees de tips en bereid je voor

Heerlijk een paar maanden met de camper op pad of een lange rondreis maken. Eindelijk heb je tijd om die plannen werkelijkheid te laten worden. Hoe bereid je je voor op een langere afwezigheid?

Lees verder

De vele kanten van Utrecht

De vele kanten van Utrecht

Utrecht: stad van Dick Bruna en zijn nijntje, de Domtoren, het Rietveld Schröderhuis, Museum Speelklok, winkelcentrum Hoog Catharijne. Maar ook van studentencafés, restaurants in werfkelders, evenementen, wandelingen, boottochtjes over de grachten, sport. De vierde stad van Nederland kan zich in alles meten met de grote drie: Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Lees verder

Wellness Duitsland: voedsel voor lichaam en geest

Wellness Duitsland: voedsel voor lichaam en geest

Ontdek jezelf weer helemaal tijdens je wellnessbreak in Duitsland. Ervaar wie je bent en laat lichaam, geest en ziel verwennen. Wellness is zoveel meer dan een massage of een behandeling. Om je helemaal 'wel' te voelen heb je ook een actieve en gezonde lifestyle nodig. Met meer bewegen en licht en lekker eten.

Lees verder