Thalys viert 20-jarig bestaan met tickets voor € 20

0.65384615384615 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Puur op reisLekker goedkoop met de Thalys? Kijk dan op 20 mei naar de bijzondere aanbiedingen. Die dag bestaat Thalys 20 jaar en trakteert iedereen op een goedkoop ticket. Die dag zijn tickets in Comfort 2 de gehele dag te koop voor € 20,-. De actie geldt voor alle bestemmingen binnen het Thalys netwerk voor reizen van 20 mei tot en met 20 september.

 

Voor wie het niet lukt op 20 mei van de actie te profiteren, niet getreurd. Er zijn er 20 dagen lang nog 50.000 tickets beschikbaar voor gereduceerde tarieven: €29 voor België en €35 voor Frankrijk in Comfort 2 voor reizen tussen 1 juli en 31 augustus. Deze tarieven zijn voor tickets voor een enkele reis in Comfort 2 'No-flex:', zonder de mogelijkheid van uitwisseling of terugbetaling.

Kijk hier voor alle prijzen, aanbiedingen en voorwaarden bij NS Internationaal.

20 jaar lang hebben we ons netwerk uitgebreid met vele bestemmingen om onze reizigers een grote diversiteit aan steden te bieden. Met deze actie willen we zoveel mogelijk reizigers een heerlijk uitje laten beleven in België of Frankrijk en hen mee laten profiteren van onze verjaardag,” aldus Scheherazade Zekri-Chevallet, Marketing & Commercial Directeur van Thalys.

Over 20 jaar Thalys

Thalys is de rode hogesnelheidstrein tussen Duitsland, België, Frankrijk en Nederland. Nederland heeft sinds 2009 een hogesnelheidsverbinding. Thalys verzekert de verbinding Amsterdam-Brussel met haltes in Rotterdam, Schiphol en Antwerpen. Het internationale netwerk van Thalys dat in de loop der jaren ontwikkeld werd, verbindt momenteel Amsterdam met Parijs in 3u16 en met Brussel in 1u49.

Mijlpalen

  • 1996 - oprichting van Thalys: verbinding op de lijn Parijs - Brussel - Amsterdam
  • 1998 - uitbreiding naar wintersport gebieden in Frankrijk met de ‘Ski-Thalys’
  • 2000 - oprichting van de Zon-Thalys naar Zuid-Frankrijk 2004 - Thalys lanceert ‘ticketless’
  • 2008 - invoering WiFi aan boord van Thalys
  • 2009 - opening hoge snelheid lijn in België met vermindering in reistijd op de route van en naar Nederland en Duitsland. Modernisering van de volledige vloot van Thalys
  • 2010 - tiende heen-en terug naar Frankrijk
  • 2011 - nieuwe verbindingen naar Duitsland (Düsseldorf, Duisburg en Essen)
  • 2012 - Thalys app lancering
  • 2013 - 100 miljoenste reiziger. Drie extra verbindingen tussen Amsterdam en Brussel
  • 2014 - Nieuwe verbinding naar Lille. In totaal 14 verbindingen tussen Amsterdam en Brussel
  • 2015 - Thalys wordt de volledige spoorwegonderneming. Deelname aan het initiatief 'wetenschap gebaseerde doelen', richten: vermindering van de CO2-uitstoot met 40 procent in 2020.
  • 2016 - Uitbreiding van het netwerk van de 2016 route naar Dortmund. Voorzieningen voor de gehele trein vloot met nieuwe Wi-Fi systeem: gratis toegang in beide Comfortklassen CF1 en CF2

Boek tickets voor Thalys bij SNCF Voyages.

Reactie toevoegen
Reacties zijn van harte welkom. Reclame maken, producten promoten of websites vermelden is niet toegestaan.

Op stedentrip vanaf Rotterdam Airport

Op stedentrip vanaf Rotterdam Airport

Er zijn erg veel mooie steden te ontdekken in Europa, die een prima bestemming zouden zijn voor een stedentrip. Bezoek de meest indrukwekkende bezienswaardigheden, van historische monumenten tot moderne architectuur. Vliegen kan vanaf verschillende luchthavens, waaronder Rotterdam Airport. Deze luchthaven is compact en daardoor een fijne start voor jouw vliegreis. We vertellen we je in dit artikel meer over stedentrips maken vanaf Rotterdam Airport.

Lees verder

Het Forum Romanum in Rome: een reis door de tijd

Het Forum Romanum in Rome: een reis door de tijd

Ga je naar Rome dan stap je letterlijk terug in de geschiedenis. Rome is geplaveid met historische gebouwen en plekken. Natuurlijk kun je niet om het Colosseum heen, maar het politieke, religieuze en commerciële centrum van het oude Rome mag je ook niet missen: het Forum Romanum. Stap het Forum Romanum binnen en je wandelt terug naar de tijd van keizers, gladiatoren en politieke intriges.  In dit artikel nemen we je mee op een virtuele reis door dit iconische historische complex, en geven we handige tips voor een onvergetelijk bezoek.

Lees verder

Hij komt eraan, de Puur op reis Vakantie Special!

Hij komt eraan, de Puur op reis Vakantie Special!

Eind maart verspreiden we een speciale Vakantie Special onder de abonnees van onze nieuwsbrief. Voor de snelle beslissers hebben wij nog beperkte advertentieruimte. Adverteren kan in de vorm van een banner, een aanbieding of een advertorial waarin een accommodatie, bestemming of reis wordt uitgelicht. Maar de Vakantie Special heeft meer!

Lees verder

Win entreekaarten voor Keukenhof 2024

Win entreekaarten voor Keukenhof 2024

Dit jaar is een extra feestelijk jaar voor Keukenhof: het bloemenpark in Lisse viert in 2024 haar 75-jarig bestaan. Reden voor een feestje en door mee te doen aan onze prijsvraag kun je entreekaarten winnen om dit feestje mee te maken.

Lees verder

Kampeertips voor beginners

Kampeertips voor beginners

Of je nu jong of oud bent, kiest voor een tent of een luxe ingerichte sta-caravan op een camping of vakantiepark, als je voor het eerst gaat kamperen zul je vast iets hebben aan deze kampeertips. Kamperen geeft veel mensen het gevoel van vrijheid. Kamperen is een heel andere beleving dan een hotelkamer of appartement. Je kunt de serene rust van de natuur opzoeken en toch de nabijheid van een stad of leuke toeristische attracties.Heb je zelf kampeertips? Dan kun je andere beginnend kampeerders helpen door deze te delen.

Lees verder

Van Gogh Drenthe beste fietsroute van 2024

Van Gogh Drenthe beste fietsroute van 2024

De Van Gogh Drenthe is verkozen tot de beste fietsroute van 2024. De Nederlandse kanshebber troefde vier andere Europese kandidaten af: La Vélobuissonnière (Frankrijk), Unionsleden (Noorwegen en Zweden), Lech Radweg (Duitsland en Oostenrijk) en de Cykelleden Skåne (Zweden). De bekendmaking was op de eerste dag van de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht.

Lees verder