ms Eurodam na facelift terug in de vaart

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Puur op reis: HALNa een grondige verjongingskuur van twee weken in het droogdok op de Bahama's is het cruiseschip ms Eurodam van Holland America Line weer in de vaart. Naast het buffetrestaurant zijn ook muziekpodia en suites vernieuwd. Het ms Eurodam is het eerste cruiseschip van Holland America Line dat de upgrade in alle suites uitvoerde, als onderdeel van een renovatieprogramma van 300 miljoen dollar.

Uitgebreid entertainment aanbod

Met de toevoeging van het Lincoln Center Stage en Billboard Onboard, naast de al bestaande, populaire B.B. King’s Blues Club is het muzikale aanbod uitgebreid. Dankzij een exclusieve samenwerking presenteert het Lincoln Center Stage een ensemble van topmuzikanten. 's Avonds spelen ze kamermuziek, tijdens de zeedagen speelt het ensemble ’s middags recitals.
In club Billboard Onboard verzorgen twee pianisten, een gitarist en een DJ een dynamische muziekshows met interessante feiten en cijfers uit de muziekindustrie die zijn verzameld door Billboard. Tussen de optredens van de topmuzikanten door kunnen gasten zingen,en hun muziekkennis testen met ‘weetvragen’. Deze muzieklocaties komen in april ook op het ms Oosterdam. Op andere Vista- en Signature-class cruiseschepen worden deze veranderingen de komende jaren doorgevoerd tijdens hun droogdokbezoeken.

Het glas heffen in de Gallery bar

Het ms Eurodam introduceerde als eerste van de Holland America Line schepen de Gallery Bar. Mixologist Dale DeGroffIn presenteert hier een  exclusief cocktailmenu. Het decor van de bar bevat een mix aan kunstwerken zoals portretten, stillevens, landschappen en abstracte kunst en is ontworpen voor een relaxte setting en een ontspannen conversatie. 
De Gallery Bar wordt geïnstalleerd aan boord van het ms Nieuw Amsterdam, het ms Noordam, het ms Westerdam, het ms Oosterdam en het ms Zuiderdam tijdens hun bezoeken aan het droogdok.

Verbeterde service en nieuw menu in Lido Market

Het traditionele Lido buffet is omgetoverd in Lido Market, een ‘culinaire marktplaats’ met verschillende thema’s met keuze uit een selectie aan ‘comfort food’ tot wereldgerechten en vers klaargemaakte salades. Er is versgebakken brood en gebak onder de noemer Breadboard. Verse salades worden naar persoonlijke smaak klaargemaakt bij Wild Harvest. Klassieke gerechten komen op tafel in Homestead. Distant Lands staat voor exotische wereldgerechten en Market Central biedt een continentaal ontbijt of een lichte maaltijd om mee te nemen. Bij de Lido Market krijgen gasten, als onderdeel van de vernieuwde service, koffie, juice, water en (ice)thee aan tafel geserveerd. ’s Avonds worden de tafels gezellig aangekleed.

Pizza Made the New York Way

New York Pizza, dat al aan boord van het ms Nieuw Amsterdam werd geïntroduceerd, komt in de plaats van Pizzeria Slice. New York Pizza biedt vijf Big Apple-thema’s voor een ‘persoonlijke’ pizza die in tien minuten bereid wordt met de optie van zelf gekozen toppings. 

Accommodatie van de suites verbeterd

 Het ms Eurodam ontving als eerste Holland America Line schip uitgebreide vernieuwingen in alle suites, die uiteindelijk op alle Signature-, Vista- en R-class cruiseschepen zal plaatsvinden. De kamer is opgefrist met nieuw tapijt en muurdecoratie, nieuwe meubels en linnen. Elke suite heeft een usb-oplaadpunt en LED bedlampen. De Neputune en Pinnacle suites kregen een Bose Bluetooth speaker. De badkamers zijn compleet vernieuwd met LED lichten in de spiegels, nieuwe vloer en een nachtlicht. De suites hebben een flatscreen tv met een nieuw interactief televisiesysteem, filmprogramma’s, maar ook dagelijkse informatie over het programma aan boord, een overzicht van de restaurants en wellnessmogelijkheden.

‘’We willen de beleving aan boord altijd fris en nieuw houden. Daarom werken we voortdurend aan creatieve concepten om onze gasten optimaal te laten genieten’’, aldus Orlando Ashford, President bij Holland America Line. Ook op onze andere cruiseschepen worden daarom deze, en andere veranderingen doorgevoerd."

Direct naar een cruise met Holland America Line

Reactie toevoegen
Reacties zijn van harte welkom. Reclame maken, producten promoten of websites vermelden is niet toegestaan.

Op stedentrip vanaf Rotterdam Airport

Op stedentrip vanaf Rotterdam Airport

Er zijn erg veel mooie steden te ontdekken in Europa, die een prima bestemming zouden zijn voor een stedentrip. Bezoek de meest indrukwekkende bezienswaardigheden, van historische monumenten tot moderne architectuur. Vliegen kan vanaf verschillende luchthavens, waaronder Rotterdam Airport. Deze luchthaven is compact en daardoor een fijne start voor jouw vliegreis. We vertellen we je in dit artikel meer over stedentrips maken vanaf Rotterdam Airport.

Lees verder

Het Forum Romanum in Rome: een reis door de tijd

Het Forum Romanum in Rome: een reis door de tijd

Ga je naar Rome dan stap je letterlijk terug in de geschiedenis. Rome is geplaveid met historische gebouwen en plekken. Natuurlijk kun je niet om het Colosseum heen, maar het politieke, religieuze en commerciële centrum van het oude Rome mag je ook niet missen: het Forum Romanum. Stap het Forum Romanum binnen en je wandelt terug naar de tijd van keizers, gladiatoren en politieke intriges.  In dit artikel nemen we je mee op een virtuele reis door dit iconische historische complex, en geven we handige tips voor een onvergetelijk bezoek.

Lees verder

Hij komt eraan, de Puur op reis Vakantie Special!

Hij komt eraan, de Puur op reis Vakantie Special!

Eind maart verspreiden we een speciale Vakantie Special onder de abonnees van onze nieuwsbrief. Voor de snelle beslissers hebben wij nog beperkte advertentieruimte. Adverteren kan in de vorm van een banner, een aanbieding of een advertorial waarin een accommodatie, bestemming of reis wordt uitgelicht. Maar de Vakantie Special heeft meer!

Lees verder

Win entreekaarten voor Keukenhof 2024

Win entreekaarten voor Keukenhof 2024

Dit jaar is een extra feestelijk jaar voor Keukenhof: het bloemenpark in Lisse viert in 2024 haar 75-jarig bestaan. Reden voor een feestje en door mee te doen aan onze prijsvraag kun je entreekaarten winnen om dit feestje mee te maken.

Lees verder

Kampeertips voor beginners

Kampeertips voor beginners

Of je nu jong of oud bent, kiest voor een tent of een luxe ingerichte sta-caravan op een camping of vakantiepark, als je voor het eerst gaat kamperen zul je vast iets hebben aan deze kampeertips. Kamperen geeft veel mensen het gevoel van vrijheid. Kamperen is een heel andere beleving dan een hotelkamer of appartement. Je kunt de serene rust van de natuur opzoeken en toch de nabijheid van een stad of leuke toeristische attracties.Heb je zelf kampeertips? Dan kun je andere beginnend kampeerders helpen door deze te delen.

Lees verder

Van Gogh Drenthe beste fietsroute van 2024

Van Gogh Drenthe beste fietsroute van 2024

De Van Gogh Drenthe is verkozen tot de beste fietsroute van 2024. De Nederlandse kanshebber troefde vier andere Europese kandidaten af: La Vélobuissonnière (Frankrijk), Unionsleden (Noorwegen en Zweden), Lech Radweg (Duitsland en Oostenrijk) en de Cykelleden Skåne (Zweden). De bekendmaking was op de eerste dag van de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht.

Lees verder