Zoover Awards voor de 'beste accommodaties' van Nederland

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Vandaag zijn in Utrecht de beste accommodaties van Nederland onderscheiden met een Zoover Award Gold. De Award is uitgereikt aan de beste hotels, Bed & breakfasts, vakantieparken, appartementen en campings van Nederland uitgereikt. Het beste hotel is de Vliegtuigsuite in Teuge (Gl). Villa Oldenhoff (UT) scoorde voor de vierde keer als beste B&B en Landal eindigde twee keer (FR en OV) in top 3 vakantieparken.

De top 3 hotels

Met een gemiddelde van 9,8 neemt het bijzondere vliegtuigsuite hotel in Teuge de titel over van Hotel Kogerstaete, dat de afgelopen 4 jaar als beste uit de bus kwam. 
Vliegtuigsuite heeft slechts 1 kamer, maar wat voor één. De suite biedt alles voor een onvergetelijk verblijf: gegarandeerde privacy, een unieke ervaring, volop luxe en natuurlijk een prachtig uitzicht vanuit de cockpit. Volgens bezoekers van Zoover is slapen in deze oude Russische Ilyushin 18 een onvergetelijke ervaring.
De tweede plaats is voor hotel de Eenhoorn in het Zeeuwse Oostbrug. Nummer drie op de lijst is hotel Van der Valk 'Het Aresthuis.Deze omgebouwde gevangenis biedt volgens de bezoekers van Zoover een unieke sfeer en heeft geweldig personeel.

Villa Oldenhof voor vierde keer beste Bed & Breakfast

Villa Oldenhof in het Utrechtse Abcoude wint voor de vierde keer in de categorie Bed & Breakfast. Met eveneens een 9,8 is Villa Oldenhof toonaangevend voor Nederlandse accommodatiehouders. Niet zelden wordt de accommodatie bezocht door grote hotelketens die hier inspiratie komen opdoen.  Meer beoordelingen over Villa Oldenhoff.

Landal Waterpark Terherne beste vakantiepark

  Landal Waterpark Terherne bezet twee van de drie plaatsen in de top 3 vakantieparken. De winnaar van vorige editie, Landal Strandhuisjes vinden we op de tweede plaats. Landegoed het Rheins in Overijssel sluit de top drie. Meer beoordelingen over Landal Waterpark Terherne.

Beste Camping dit jaar in Overijssel

Dat je niet groot hoeft te zijn om een Zoover Award in de wacht te slepen bewijst Boerderijcamping de Beek in het Overijsselse Buurse. Achter een echte Twentse Boerderij is deze kleinschalige camping opgetrokken. De gastvrijheid van de uitbaters wordt zeer goed beoordeeld. Zeeland telt de meeste campings in de top 25, namelijk 8, Drenthe is goede tweede met 7 campings.

De Zoover Awards 2015
 

De Zoover Awards zijn in het leven geroepen om erkenning te geven aan zeer goed presterende vakantie-accommodaties in Nederland en daarbuiten. In Nederland zijn meer dan 7500 accommodaties gewaardeerd op Zoover door Nederlandse consumenten. De beste 25 accommodaties per categorie komen in aanmerking voor een Zoover Award Gold. De nummer 1 in iedere categorie mag zich beste van Nederland noemen.  Naast de Zoover Award Gold onderscheiding worden er Silver en Bronze certificaten vergeven voor zeer goed en goed presterende accommodaties.  
De Zoover Awards worden dit jaar in 60 landen uitgereikt. Er zijn dit jaar ook Zoover Awards in kleinere categorieën zoals vakantiehuizen, villa’s en kastelen. De uitslagen hiervan zijn vanaf 22 april te vinden op www.zooverawards.nl .

Op dit artikel kun je niet (meer) reageren.

Op stedentrip vanaf Rotterdam Airport

Op stedentrip vanaf Rotterdam Airport

Er zijn erg veel mooie steden te ontdekken in Europa, die een prima bestemming zouden zijn voor een stedentrip. Bezoek de meest indrukwekkende bezienswaardigheden, van historische monumenten tot moderne architectuur. Vliegen kan vanaf verschillende luchthavens, waaronder Rotterdam Airport. Deze luchthaven is compact en daardoor een fijne start voor jouw vliegreis. We vertellen we je in dit artikel meer over stedentrips maken vanaf Rotterdam Airport.

Lees verder

Het Forum Romanum in Rome: een reis door de tijd

Het Forum Romanum in Rome: een reis door de tijd

Ga je naar Rome dan stap je letterlijk terug in de geschiedenis. Rome is geplaveid met historische gebouwen en plekken. Natuurlijk kun je niet om het Colosseum heen, maar het politieke, religieuze en commerciële centrum van het oude Rome mag je ook niet missen: het Forum Romanum. Stap het Forum Romanum binnen en je wandelt terug naar de tijd van keizers, gladiatoren en politieke intriges.  In dit artikel nemen we je mee op een virtuele reis door dit iconische historische complex, en geven we handige tips voor een onvergetelijk bezoek.

Lees verder

Hij komt eraan, de Puur op reis Vakantie Special!

Hij komt eraan, de Puur op reis Vakantie Special!

Eind maart verspreiden we een speciale Vakantie Special onder de abonnees van onze nieuwsbrief. Voor de snelle beslissers hebben wij nog beperkte advertentieruimte. Adverteren kan in de vorm van een banner, een aanbieding of een advertorial waarin een accommodatie, bestemming of reis wordt uitgelicht. Maar de Vakantie Special heeft meer!

Lees verder

Win entreekaarten voor Keukenhof 2024

Win entreekaarten voor Keukenhof 2024

Dit jaar is een extra feestelijk jaar voor Keukenhof: het bloemenpark in Lisse viert in 2024 haar 75-jarig bestaan. Reden voor een feestje en door mee te doen aan onze prijsvraag kun je entreekaarten winnen om dit feestje mee te maken.

Lees verder

Kampeertips voor beginners

Kampeertips voor beginners

Of je nu jong of oud bent, kiest voor een tent of een luxe ingerichte sta-caravan op een camping of vakantiepark, als je voor het eerst gaat kamperen zul je vast iets hebben aan deze kampeertips. Kamperen geeft veel mensen het gevoel van vrijheid. Kamperen is een heel andere beleving dan een hotelkamer of appartement. Je kunt de serene rust van de natuur opzoeken en toch de nabijheid van een stad of leuke toeristische attracties.Heb je zelf kampeertips? Dan kun je andere beginnend kampeerders helpen door deze te delen.

Lees verder

Van Gogh Drenthe beste fietsroute van 2024

Van Gogh Drenthe beste fietsroute van 2024

De Van Gogh Drenthe is verkozen tot de beste fietsroute van 2024. De Nederlandse kanshebber troefde vier andere Europese kandidaten af: La Vélobuissonnière (Frankrijk), Unionsleden (Noorwegen en Zweden), Lech Radweg (Duitsland en Oostenrijk) en de Cykelleden Skåne (Zweden). De bekendmaking was op de eerste dag van de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht.

Lees verder