Top 10 irritante zaken in hotels

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Puur op reis
Bed
Een hotelkamer is om in te slapen. Maar het is wel fijn als dat ook een beetje comfortabel kan. En dat je niet uit je kamer hoeft te vluchten vanwege stank of uitzicht op een blinde muur. Skyscanner vroeg aan reizigers wat zij het meest irritant vonden in hotelkamers. Van luidruchtige buren tot hotelmedewerkers die blijven wachten tot je hen een tip geeft terwijl je net aangekomen bent en nog geen lokale valuta hebt. De lijst is lang, maar we hebben een top 9 geselecteerd en er 1 ergernis van onszelf aan toegevoegd. Waar erger jij je het meest aan?

1.Luidruchtige buren

Veel hotels hebben papierdunne muren waardoor elk geluid in de buurkamers te horen is. Van hard pratende hotelgasten tot televisies die tot diep in de nacht aanstaan. Luidruchtige buren is een van de grootste ergernissen.

2. Hotelliften

Je staat minutenlang te wachten tot de lift eindelijk op jouw etage is. Of je hebt een hotel met lift die op elke etage stopt. De lift is te klein, gaat erg langzaam. Kortom, ook zoiets gewoons als een lift kan een ergernis zijn.

3. Geen uitzicht of stank

Het is niet fijn als je in je hotelkamer zit en je uitzicht hebt op een muur, of dat je kamer zich net boven het restaurant van het hotel bevindt, en dat maar al te goed te ruiken is.

4. Niet werkende sleutelkaarten

Linksom, rechtsom, ondersteboven. Hoe je de kaart er ook insteekt of tegenaan houdt, de deur gaat niet open. Er zit niets anders op dan naar de receptie te gaan. In die langzame lift ;-)

5. Bordje 'Niet storen' wordt genegeerd

Lekker op het toilet zitten, onder de douche staan of gewoon nog in je bed liggen. Dat zijn dingen waarbij je niet gestoord wilt worden. Daarom heb je immers het 'niet storen' bordje aan je deur gehangen. Helaas heeft de schoonmaakdienst dat niet gezien. Of het bordje/kaartje is helemaal niet in je hotelkamer aanwezig. Hoe moet je nou voorkomen dat de overijverige schoonmakers al om 8 uur 's morgens met de stofzuiger binnenstappen?.

6.. Lawaaierige airco

Je ligt in bed en het geluid van de airo is oorverdovend. Maar als je hem uitzet dan drijf je je bed uit. Of de airco hangt precies boven je bed waardoor de hele nacht in een ijskoude luchtstroom ligt. Ramen opendoen is geen optie: lawaai, stank en warme lucht van buiten!

7. Geen lift

Een leuk hotelletje, maar helaas ligt jouw kamer op de vierde etage en is er geen lift en moet je al je bagage omhoog zeulen.

8. Slechte of geen Wifi

'Nu met draadloos internet', roept de advertentie van het hotel. Helaas zitten er heel veel mensen op de draadloze verbinding waardoor die ontzettend traag is. Of het hotel heeft nog geen Wifi, of je moet er heel veel voor betalen.

9. Waar is het stopcontact

De televisie is aangesloten, en de twee nachtlampjes ook. Maar verder is er geen stopcontact te vinden in je hotelkamer. Niet handig als je je telefoon, tablet of laptop op wilt laden. Tip van Puur: neem een stekkerdoos mee!

10. Ergernis van Puur

Sleutelkaarten die tevens dienen om de stroomvoorziening en het licht in de hotelkamer aan te doen, en te houden. Niet handig als je, terwijl je weg bent, je apparatuur wilt opladen. Op het moment dat je de deur uitgaat, gaat ook het licht én de stroomvoorziening uit.

Boek je vakantie bij Skyscanner.

Reacties  

 
#1 Marcel baltus 16-03-2015 10:48
Leuk artikel. heb over dit onderwerp ooit zelf een blog geschreven waarin nog enkele andere irritaties aan bod komen.

LINKS WORDEN DOOR HET SYSTEEM AUTOMATISCH VERWIJDERD.
Citeer | Melden aan beheerder
 
 
#2 Madeleine vd W 16-03-2015 11:08
Marcel baltus zei:
Leuk artikel. heb over dit onderwerp ooit zelf een blog geschreven waarin nog enkele andere irritaties aan bod komen.

...//.../shor...ingshotels

Jaaa... die haren, die viezigheid. Heel erg ook!
Citeer | Melden aan beheerder
 
Reactie toevoegen
Reacties zijn van harte welkom. Reclame maken, producten promoten of websites vermelden is niet toegestaan.

Op stedentrip vanaf Rotterdam Airport

Op stedentrip vanaf Rotterdam Airport

Er zijn erg veel mooie steden te ontdekken in Europa, die een prima bestemming zouden zijn voor een stedentrip. Bezoek de meest indrukwekkende bezienswaardigheden, van historische monumenten tot moderne architectuur. Vliegen kan vanaf verschillende luchthavens, waaronder Rotterdam Airport. Deze luchthaven is compact en daardoor een fijne start voor jouw vliegreis. We vertellen we je in dit artikel meer over stedentrips maken vanaf Rotterdam Airport.

Lees verder

Het Forum Romanum in Rome: een reis door de tijd

Het Forum Romanum in Rome: een reis door de tijd

Ga je naar Rome dan stap je letterlijk terug in de geschiedenis. Rome is geplaveid met historische gebouwen en plekken. Natuurlijk kun je niet om het Colosseum heen, maar het politieke, religieuze en commerciële centrum van het oude Rome mag je ook niet missen: het Forum Romanum. Stap het Forum Romanum binnen en je wandelt terug naar de tijd van keizers, gladiatoren en politieke intriges.  In dit artikel nemen we je mee op een virtuele reis door dit iconische historische complex, en geven we handige tips voor een onvergetelijk bezoek.

Lees verder

Hij komt eraan, de Puur op reis Vakantie Special!

Hij komt eraan, de Puur op reis Vakantie Special!

Eind maart verspreiden we een speciale Vakantie Special onder de abonnees van onze nieuwsbrief. Voor de snelle beslissers hebben wij nog beperkte advertentieruimte. Adverteren kan in de vorm van een banner, een aanbieding of een advertorial waarin een accommodatie, bestemming of reis wordt uitgelicht. Maar de Vakantie Special heeft meer!

Lees verder

Win entreekaarten voor Keukenhof 2024

Win entreekaarten voor Keukenhof 2024

Dit jaar is een extra feestelijk jaar voor Keukenhof: het bloemenpark in Lisse viert in 2024 haar 75-jarig bestaan. Reden voor een feestje en door mee te doen aan onze prijsvraag kun je entreekaarten winnen om dit feestje mee te maken.

Lees verder

Kampeertips voor beginners

Kampeertips voor beginners

Of je nu jong of oud bent, kiest voor een tent of een luxe ingerichte sta-caravan op een camping of vakantiepark, als je voor het eerst gaat kamperen zul je vast iets hebben aan deze kampeertips. Kamperen geeft veel mensen het gevoel van vrijheid. Kamperen is een heel andere beleving dan een hotelkamer of appartement. Je kunt de serene rust van de natuur opzoeken en toch de nabijheid van een stad of leuke toeristische attracties.Heb je zelf kampeertips? Dan kun je andere beginnend kampeerders helpen door deze te delen.

Lees verder

Van Gogh Drenthe beste fietsroute van 2024

Van Gogh Drenthe beste fietsroute van 2024

De Van Gogh Drenthe is verkozen tot de beste fietsroute van 2024. De Nederlandse kanshebber troefde vier andere Europese kandidaten af: La Vélobuissonnière (Frankrijk), Unionsleden (Noorwegen en Zweden), Lech Radweg (Duitsland en Oostenrijk) en de Cykelleden Skåne (Zweden). De bekendmaking was op de eerste dag van de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht.

Lees verder